Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hówhite és the seven törps

2011.01.10

Hówhite és the seven törps
 

Hole volt, hole nem volt, lived egy king meg egy queen. Egy day nekiklett egy daughter. Her haja volt mint ében, s her skin like hó. Így lett her name: Hówhite.
Mindenki volt happy, de a queen meghalt in TBC. Hówhite’s apja lett nagyon sad and Hówhite too. But nem sokkal after the king gondoled that: „Kell feleség to me!”
So after pár hét, the king megérkezedett mith egy nő. She lett a new queen. But jött influenza so the king elpatkoled too. Maradt hát Hówhite és the mostoha. The mostoha was very gonosz and seh had a tükör. She often kérdezte a tükröt: „My tükör, my tükör twll me: I am the legszebb or nem?” Erre a tükrö: „You are so-so, but Hówhite is szebb, mint you!”
Erre a mostoha very angry lett. Felbéreled a vadász to kill Hówhite.
But the vadász’s szíve vas lágy as méz, so he nem tudta kill Hówhite.
Hówhite igy stayed in the erdő, where sok állat van. Hówhite találed egy house, ami was very kicsi. Be is mened és rögtön el is sleepedt. End of the day, the törps coming haza, és they látják that valamo nem o.k. They with ész like Colobo’s rájöttek, hogy one itt valaki. Erre már Hówhite is felébrededt és fast elmondta me az ő troubleja. A seven nyomorék befogadni Hówhite, hogy majd she cook and takarít rájuk. Meanwhile the gonosz mostoha rájött, that Hówhite még lives. Főzött gyorsan almakompót with méreg, hogy kill Hówhite with saját kezüleg. Másnap the törps went to bánya for arany, and Hówhite was left egyedül. Aztán came the gonosz mostoha, mint egy granny, with the almakompót and said to Hówhite: “You voltál with so kedves és adtál water to me, hogy now én give you kis almakompót.
” So, hát Hówhite meg is ate it, and meg is dögled tőle. When the törps arrived at házukba, they láted that Hówhite is halott. Their szívük were zokoging, and they építetted big-big koporsó with üvegfedél, to beletenni Hówhite. Then came the királyfi on fehér horse and csókoled Hówhite on ajak, mert he was kicsit necrophil, but Hówhite feléled a meglepitől. The törps heart hypertrophysaled from the öröm. And the királyfi felülteted Hówhite on his fehér horse and they elmened a lemenő nap felé. The törps were very boldog, mert know that the mostoha lebucskázed hazafelé menet egy big stoneról. And mindenki volt happy, and lived happy míg el nem jött a pestis.