Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.01.10.

2011.01.10

A mai nap nem volt annyira rossz ^^

Első órán nem volt töritanár, és nem jött helyettesítő :) Szóval végig beszélgettem Pálmával ^^ persze animékről... ^^ (Pl. Death Note és a paródiái) És megtudtam, hogy Pálmának rosszabbul sikerült az infója mint nekem... már tényleg kíváncsi vagyok, hány pontunk lett, és (sztem nem, de) hogy továbbjutottam-e az országosra..  A nap viszonylag gyorsan telt, a kémia doga is háááát ráfoghatjuk h 4-es vagy 5-ös :) Ofőn mindenkinek értékelnie kellett magát, h magatartásból meg szorgalomból ő mit gondol milyen.. na az ilyeneket utálom :S Mind1 annyit mondtam h háát és a tanár már írta is h 5-5 ^^ (ennyit arról hogy mi értékeljük magunkat!) 
De a legjobb: angolon bejelentette a tanár, hogy CSAK JÖVŐ HÉTEN ÍRUNK!! :D :D Ezaaaaz!! Nem lett volna egyébként időm tanulni ^^ Úgy örülök :D

Szóval aztán jöttem haza, siettem, mert zongora vizsga és hogy előtte még írhassak ide (ami nek sikerült, mert már túlvagyok a zongorán ^^) és persze a nagyszüleimnél ebédeltem és Mama elhúzta az egészet... odamegyek, jaj még gyorsan kiönti a piskótatésztát meg beteszi sülni meg beszélget, aztán lassított h a leves meleg volt stb. a másodikat szerencsére gyorsan benyomtam ^^ Mind1 aztán hazajöttem, néztem Zero no Tsukaima-t és zongoráztam (meg szintetizátoroztam :3) Ez is gyorsan ment..

Aztán zondora vizsga. Leszállunk a buszról, ott vagy az orrom előtt a MEA új helye.. tiszta elágazásos hely, benéztünk jobbra, sötét volt szóval Anya mondta h nézzünk be barra, én meg mondtam h menjünk fel az emeletre.. felmentünk, ki van téve a MEA embléma, ok, akkor jó helyen járunk ^^ aztán jött 2 néni és megkérdezte az egyik h kit keresünk, mondtuk h a MEÁT és azt válaszolta h az itt van.. jó, már megint volt jobbra és balra, de mivel jobbról jöttek a nők mi balra mentünk, és ok ott jön ki a zongora tanárunk ^^ (ő már a 7.-ik!) A főpróbával kezdtük, jól eljátszottam a darabjaimat, meg minden.. aztán jött a vizsga/koncert, az bénán sikerült ˇˇ Elvileg az 1.darabban váltogattam a ritmust, de ezt csak Anya mondta szóval nem biztos h így van (^-^) De a 2.darab jobban ment (szerencsére) én összesen 5 hibát számoltam össze :) (ez eddig a rekordom! ^^ ) de  lehet h csak 4 volt...

Szóval így telt el a zongora vizsga. Jöttem haza Apával és Anyával, hazaértünk, vacsora, beülök a géphez... ennyi volt a többi ^^ Majd még akkor holnap is írok!